Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Πειθαρχία και έντονο ταμπεραμέντο!(vids)


Ο Φάμπρι είναι ο επόμενος τεχνικός του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr παρουσιάζει τον λάτρη του 4-2-3-1, χωρίς εμπειρίες σε μεγάλη κατηγορία και με αρκετά απρόοπτα στην καριέρα του.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και διάδοχος του είναι ο Φάμπρι, ο οποίος έρχεται με 8 μέρες καθυστέρηση ως... Άγιος Βασίλης από τη Γαλικία (εκεί γεννήθηκε) για να αλλάξει τους πράσινους και να τους οδηγήσει στις επιτυχίες.
Ο Φαμπριθιάνο «Φάμπρι» Γκονζάλες Πενέλας, όπως είναι το πλήρες όνομα του, όπως διαβάσατε πρώτοι από το gazzetta.gr, είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζο για τον πράσινο πάγκο. Ο Φάμπρι γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1955 στο Λούγκο της Γαλικίας και όνειρο του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής και τελικά τα κατάφερε χωρίς όμως να κάνει το μεγάλο μπαμ. Αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ σε μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, φορώντας τη φανέλα του συλλόγου της γενέτειρας του Ντεπορτίβο Λούγκο, αλλά και των Βιβέιρο και Ρασίνγκ Βιγιάλμπες.
Αφού είδε ότι ως παίκτης δεν μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική στα μέσα της δεκαετίας του '80. Μόλις σε ηλικία 37 ετών έκανε το... αγροτικό του αρχίζοντας από την Μερίντα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Πρωταθλητής με τη Γρανάδα στη τρίτη κατηγορία
Στις 22 Μαρτίου 2010, ανακοινώθηκε από τη Γρανάδα που έπαιζε στην τρίτη κατηγορία και τερμάτισε στην κορυφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ισπανικό σύλλογο και πήρε ακόμα μια άνοδο, δεύτερη σερί!

περισσοτερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου