Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ναυάγησε στον Βόσπορο...

Mε μοναδικό διακριθέντα τον Μάικ Μπράμο, ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 78-64. Πολύ κακή εμφάνιση, χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο...

Για τη δεύτερη αγωνιστική του top-16 της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Αναντολού Εφές στο Αμπντί Ιπεκτσί της Κωνσταντινούπολης και ηττήθηκε με 78-64. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε το Τριφύλλι, που φαινόταν πελαγωμένο στο γήπεδο. Τραγική δημιουργικά η ομάδα, με πολύ κακό τον Λένι Ούκιτς για ένα ακόμα ματς και εκτός κλίματος τον Μάρκους Μπανκς. Το κενό του Δημήτρη Διαμαντίδη είναι δυσαναπλήρωτο και ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα χωρίς αυτόν στο παρκέ. 

Η ομάδα δεν είχε αμυντικό πλάνο, παίζοντας κακή περιφερειακή άμυνα κι έχοντας τεράστια κενά στη ρακέτα. Ομοίως, επιθετικά δεν υπήρχε κάποιο σύστημα και οι παίχτες προσπαθούσαν, χωρίς επιτυχία, να βγάλουν κάποια προσωπικά τους στοιχεία στο παρκέ. Για άλλο ένα παιχνίδι το Τριφύλλι δεν έφθασε τους 70 πόντους. Υστέρησε τόσο στην εκτέλεση, όσο και στην οργάνωση και δημιουργία.

Όαση ο Μάικ Μπράμος σε μία ομαδική εμφάνιση που θα πρέπει να ξεχαστεί. Βοήθησε όσο μπορούσε και ο Στεφάν Λάσμε. Στα αρνητικά η μεγάλη διαφορά που μπορεί να φανεί καθοριστική για την τελική κατάταξη του top-16, αφού πιθανότατα η τρίτη και τέταρτη θέση θα παιχτεί μεταξύ Παναθηναϊκού και Εφές.

Διαβάστε περισσότερα:εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου