Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κάποιος να τους… φωτίσει!


Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στο gazzetta.gr, Νίκος Αθανασίου, γράφει για τους προκλητικά αδιάφορους ποδοσφαιριστές, το «έγκλημα» με τον Μπουμσόνγκ και την ποδοσφαιρική σκέψη που απουσιάζει από το «τριφύλλι».Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, το νούμερο ένα πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι το αγωνιστικό. Η νοοτροπία που έχει «ποτίσει» τον σύλλογο, το μεγάλο χρέος που λειτουργεί σαν αγχόνη και σφίγγει σιγά-σιγά τον λαιμό της ομάδας, εκείνοι που προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα και διχασμό με… παραμύθια τύπου Πρίγκιπα, αποτελούν τα θέματα που χρειάζονται εδώ και τώρα λύση. Σαν μία είδους «κάθαρση», η οποία θα αποτελέσει την αρχή για να βρεθεί ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει και του αξίζει.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν γίνεται να… σβήσουν την τραγική εικόνα που συνεχίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το ναυάγιο στη Βέροια, ήρθε και η «σφαλιάρα» από τον Λεβαδειακό. Το «τριφύλλι» παραμένει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ, οι ποδοσφαιριστές του επιμένουν να προκαλούν με την αδιαφορία τους, οίκτο και λύπηση.

Το πρόσωπο που παρουσιάζουν, ταιριάζει γάντι σε μια ομάδα που τα έχει παρατήσει. Λες και ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα να αδιαφορεί για τα χρήματα που μπορεί να φέρει στα ταμεία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ρισκάροντας ακόμη και την είσοδο του στην πεντάδα. Παρά τα μέτρα της διοίκησης Αλαφούζου, την αποπομπή Φερέιρα, τον διωγμό του Κατσουράνη και την περίφημη μαύρη «λίστα», τα χάλια δεν διορθώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου