Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Για τη νίκη χωρίς τον αρχηγό στην Πόλη


Τη νίκη για να κάνει το 2/2 στο Top 16 της Euroleague θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός (21:45, ΕΤ1) στην Πόλη κόντρα στην Εφές, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Ο αρχηγός της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη θα απουσιάσει λόγω θλάσης, ο Έλληνας τεχνικός, ωστόσο, υπολογίζει ξανά στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο διεθνής σέντερ είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί και αναμένεται να ενισχύσει την ρακέτα του Παναθηναϊκού. Εκτός του Διαμαντίδη δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα και οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο Top 16 της Euroleague, σε μια έδρα, όμως, που μόνο εύκολο δεν είναι να περάσει κανείς. Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός έχασε πολύ εύκολα με 98-72 στην έδρα της Εφές, η οποία ξεκίνησε με ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο «σπίτι» της.
Οι Τούρκοι θα στηριχτούν ξανά στους Φάρμαρ και Βούγιασιτς στην περιφέρεια, ενώ στην ρακέτα δεσπόζει η παρουσία του Σεμίχ Ερντέν. Ο Οκτάι Μαχμούτι δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή απουσία και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη, έτσι ώστε να μην χαθεί από νωρίς σημαντικό έδαφος, όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου