Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Συνέχεια με νίκες ή...


Με την 13η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Πάτρα και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Οι «πράσινοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο Βερολίνο και θέλουν να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα και εντός συνόρων. Αντίπαλος της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη ο ΠΑΟΚ που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, ενώ σημειώνεται πως για τον Παναθηναϊκό θα είναι ξανά εκτός ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός συνεχίζει εκτός έδρας, καθώς μετά την ήττα από τη Σιένα, θα αγωνιστεί στην Πάτρα με τον Απόλλωνα του Νίκου Βετούλα. Σίγουρα εκτός για τους «ερυθρόλευκους» ο Τζος Πάουελ, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα παίξει ο Γιώργος Πρίντεζης που αγωνίστηκε με πρόβλημα κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Από κει και πέρα ξεχωρίζει ο πρώτος αγώνα στην Ελευσίνα για τον Πανελευσινιακό, ενώ σημαντικά παιχνίδια έχουμε στη Θεσσαλονίκη -με την φορμαρισμένο Άρη να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου- και στα Ιλίσια -με τον Ηλυσιακό να αγωνίζεται κόντρα στο Περιστέρι, σε ένα ματς... παραμονής.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ αύριο (20/1) εκτός από το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει και η αναμέτρηση του Ρεθύμνου με την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου