Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλαφούζος τελειώνει το παραμύθι!


Ο Πρίγκιπας λόγω... τεχνικού προβλήματος ζήτησε παράταση μέχρι τις 8 Γενάρη. Στην ΠΑΕ «βράζουν» και ο Αλαφούζος πάει στο Δ.Σ. για να τελειώσει το παραμύθι! Live στο gazzetta.gr όλες οι εξελίξεις.


Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας όπως έχει συνηθίσει εδώ και ενάμιση χρόνο κάνει το Παρασκευή... από Δευτέρα για πολλοστή φορά. Ο Σαουδάραβαςέπρεπε να είχε καταθέσει σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατομμύρια ευρώ όπως ορίστηκε στηνΑύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τονΠαναθηναϊκό.
Ομως, ζήτησε μέσω mail από την ΠΑΕ να δώσει παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου (δηλαδή σε δύο εργάσιμες) καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν προλαβαίνει τις διαδικασίες και υποσχέθηκε σε τέσσερις μέρες να κατατεθούν τα χρήματα.
Στο πράσινο στρατόπεδο «βράζουν» με αυτή την εξέλιξη και έγινε συζήτηση για την απόφαση που θα πάρουν και όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr το πιο πιθανό ήταν να πουν ΟΧΙ στον Πρίγκιπα, όπως είχαν ορίσει εδώ και ημέρες. Αλλωστε, στον Παναθηναϊκό είχαν δώσει ως τελική ημερομηνία την 4η Ιανουαρίου.
Τελικά, στη συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να μην δοθεί παράταση στον Πρίγκιπα και ο ΓιάννηςΑλαφούζος πάει αυτή τη στιγμή στο Διοικητικό Συμβούλιο (είναι σε εξέλιξη) για να ανάψει το κόκκινο φως στην παράταση τελειώνοντας οριστικά την ιστορία με τον Σαουδάραβα.
Από την ΠΑΕ, αναφέρουν πως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν για την αναξιοπιστία του Πρίγκιπα. ΟΠαναθηναϊκός εντός της ημέρας αναμένεται με ανακοίνωση να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση.
Πάντως, ο κύριος Στάμος ήταν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς από τις 11:00 και περίμενε να δει αν θα μπουν τα χρήματα, όμως., στις 11:15 ενημερώθηκε να αποχωρήσει καθώς μόλις είχε φτάσει το mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το αίτημα της παράτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου