Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οι «καυτοί» διάλογοι της Παιανίας!


«Μας προσβάλει ο Φάμπρι», «απαράδεκτη η διοίκηση», «γιατί διώχνουν» τον αρχηγό μας;», ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν στο group therapy του Παναθηναϊκού.
Σε τεντωμένο σχοινί δείχνει να βαδίζει ο Παναθηναϊκός και η κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται στο πλέον οριακό σημείο της σεζόν. Τα όσα ειπώθηκαν μάλιστα κατά τη χθεσινή προπόνηση του Τριφυλλιού, σε μία προσπάθεια για να... λυθούν τα προβλήματα μεταξύ παικτών, διοίκησης και προπονητή, φανέρωσε ξεκάθαρα πως το κλίμα μυρίζει μπαρούτι και από στιγμή σε στιγμή είναι πιθανό να γίνει και η... έκρηξη.
Τον λόγο πήραν αρχικά οι παίκτες, που είπαν προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα την κατάσταση και αναγνωρίζουμε ότι έχουμε κι εμείς μεγάλες ευθύνες για όσα έχουν γίνει ως προς το αγωνιστικό σκέλος. Έχουμε όμως και συγκεκριμένα παράπονα από ορισμένες συμπεριφορές και πράγματα που έγιναν από τον αγώνα με τη Βέροια και μετά. Πράγματα που δεν έπρεπε να συμβούν. Έχουμε και παράπονα από τη διοίκηση και όχι μόνο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δεχτεί “επιθέσεις” κι έχουν στοχοποιηθεί και δεν τους έχει καλύψει η διοίκηση σε καμία περίπτωση. Έχουν γίνει τρομερά πράγματα μετά το ματς με τη Βέροια.

περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου