Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Υποσχέσεις πριν την... καταστροφή!


Για ακόμα μία φορά οι παίκτες του Παναθηναϊκού άκουσαν υποσχέσεις. Έδωσαν παράταση μέχρι την Παρασκευή και τόνισαν πως πρέπει η ομάδα να συνεχίσει στην Κυψέλη.
Το ότι δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στο βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού είναι γνωστό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι, με τους παίκτες να μην έχουν δει για καιρό το χρώμα του χρήματος.
Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, με συνέπεια οι βολεϊμπολίστες να αποφασίσουν να κάνουν την Δευτέρα αποχή από την προπόνηση. Η διοίκησης και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χρόνης Ακριτίδης του ζήτησε να τους κάνει το τραπέζι για να τα πουν. Το τραπέζι έγινε το βράδυ της Δευτέρας χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Η ένταση που υπήρξε ήταν μεγάλη, με τους παίκτες να αναφέρονται στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν μιλώντας στους Ακριτίδη, Τσουκαλά και Παπαβασιλείου που ήταν οι μόνοι που πήγαν, με τον Ακριτίδη να τους λέει: «Να κάνετε την υπομονή και μέχρι την Παρασκευή θα δοθούν κάποια χρήματα», χωρίς ωστόσο να αναφερθεί συγκεκριμένα σε κάποιο ποσό.

Καζάζης: «Να γυρίσουμε στην Κυψέλη»
Αιχμηρός ήταν και ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Καζάζης ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση δύο πράγματα, να παίξει η ομάδα μέχρι το τέλος στην Κυψέλη και να αποκτηθεί ένας διαγώνιος έστω και φθηνός, ενώ μιλώντας στους παίκτες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε για την σωτηρία. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δεν πρόκειται να λυθούν. Να κάνουμε τα πάντα να μείνει η ομάδα».
Δόθηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή
Από την πλευρά τους οι παίκτες αποφάσισαν να δώσουν τελικά παράταση μέχρι την Παρασκευή περιμένοντας να δώσει η διοίκηση λύση, παρότι η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν τέτοια δείγματα από την διοίκηση και υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για την καταστροφή του πολύπαθου τμήματος.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου