Αποδοκιμασίες στον Φερέιρα και λεκτικές αψιμαχίες με τον Γιάννη Αλαφούζου από φίλους του Παναθηναϊκού που καθόντουσαν στα επίσημα, μετά τη νέα εντός έδρας γκέλα του «τριφυλλιού».

Η τέταρτη εντός έδρας γκέλα σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους του Παναθηναϊκού και ειδικά αυτούς που κάθονται στις θύρες των επισήμων. Με το που ο διαιτητής σφύριξε το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν αποδοκιμασίες στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος αρχικά χειροκρότησε ειρωνικά και στην συνέχεια χτύπησε με γροθιά το στήθος του στο σημείο του τριφυλλιού, κάνοντας τον κόσμο να διαμαρτύρεται ακόμα πιο έντονα.
Ωστόσο υπήρξε και συνέχεια, αυτή την φορά με τον Γιάννη Αλαφούζο. Κατά την έξοδο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τα επίσημα, ένας φίλαθλος του φώναξε «Πως καταντήσατε τον Παναθηναϊκό; Ντροπή σας», για να απαντήσει ο με την σειρά του ο Αλαφούζος σε έντονο ύφος: «Εγώ είμαι εδώ και προσπαθώ. Τι θέλετε να κάνω, να σηκωθώ φύγω; Είναι ντροπή να βρίζετε τους παίκτες και τον προπονητή και το κάνετε συνέχεια. Θα έπρεπε να τους στηρίζετε στα δύσκολα και όχι να τους αποδοκιμάζετε»
.