Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: "Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος"


Ο τεχνικός του Παναθηναϊκός, Αργύρης Πεδουλάκης, μίλησε για την αστοχία της ομάδας του και επεσήμανε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και δεν κρίθηκε από αυτή την ήττα.
"Ήταν ένα κακό παιχνίδι γενικά. Είχαμε πρόβλημα στο α΄ημίχρονο, φάγαμε 40 πόντους και πήγαμε με χαμηλό σχήμα για να πιέσουμε",επισήμανε ο Πεδουλάκης και συνέχισε:
"Σταματήσαμε τον αιφνιδιασμούς, τα ριμπάουντ στο β' ημίχρονο, αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι σε δίποντα και τρίποντα. Τα παιδιά δεν ήταν μπαρουτοκαπνισμένα από τέτοια παιχνίδια. Το α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε το μομέντουμ του αγώνα και έβαλε πολύ μεγάλα σουτ που μας σκότωναν την ψυχολογία.
Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, είναι μαραθώνιος. Δεν το θέλαμε τόσο νωρίς. Αλλά έτσι είναι κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε πλέον με αυτό το δεδομένο".
Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: "Τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια για να γίνονται τα ντέρμπι σε ποιο χαλαρό ρυθμό κι από τους παίκτες και από τους διοικούντες των δύο ομάδων. Για μένα μία εμπειρία ήταν κι αυτό".
Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε το Σχορτσανίτη για μεγάλο διάστημα, τόνισε: "Είναι το 5ο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ο Σοφοκλής όταν έπαιρνε την μπάλα, από τη στιγμή που δεν βάζαμε τα σουτ, έπρεπε να τρέξουμε και σε αυτό το πλάνο ο Σοφοκλής δεν μπορούσε.
Ο Λάσμε δεν ήξερε που να πάει, ο Κώστας του έλεγε που να σταθεί. Μας έδωσε ενέργεια. Μας έδινε δεύτερες επιθέσεις. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ τα οποία τα χάσαμε. Πολλά από αυτά που είπαμε δεν έγιναν. Χανόμαστε, όταν τιμωρείσαι είναι πιο εύκολο να αλλάξεις κάποια πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου