Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Λέτο: "Να γυρίσω για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου"


Ο Σεμπάστιαν Λέτο δήλωσε σε συνέντευξη του στον ANT1 ότι θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ανταποδώσει εντός του γηπέδου την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού καθημερινά. Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης στάθηκε αναφορικά με την εικόνα της ομάδας ο Αργεντινός.
Η έλλειψη αυτοπεποίθησης παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για την εικόνα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Λέτο και τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος του αγώνα με την Λάτσιο.
Ο Αργεντινός άσος μίλησε για την αποθεραπεία του, την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στο ότι ο ίδιος θέλει να ανταποδώσει την αγάπη που του δείχνει καθημερινά ο κόσμος στον δρόμο αλλά και στο τουίτερ.
Χαρακτηριστικά ο Λέτο υποστήριξε:
"Η αποθεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά. Το γόνατο μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αλλά πρέπει να πάω βήμα, βήμα χωρίς να βιάζομαι να επιστρέψω για να είμαι πανέτοιμος"
Ποια είναι η άποψη σου για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού;
"Βρίσκονται διαφορετικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας. Πέρυσι υπήρχαν 3-4 παίκτες που φέτος δεν αγωνίζονται. Διακρίνω μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στην ομάδα". 
Ο Παναθηναϊκός έδειξε και στην αναμέτρηση με την Λάτσιο, όπως και κόντρα στην Τότεναμ πως όταν πίστεψε στην ανατροπή έπαιξε καλύτερα, έχοντας πολύ καλή εικόνα στα δυο τελευταία 15λεπτα;
"Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στα δυο τελευταία παιχνίδι του Europa League. Θεωρώ ότι δεν παίζουμε από την αρχή τόσο δυνατά και με ταχείς ρυθμούς και μου φαίνεται ότι οι παίκτες δεν έχουν αυτοπεποίθηση"
Τι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση;
"Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν παίζει τόσο καλά όπως θα θέλαμε. Πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και να κάνουμε αυτό που μπορούμε και που ξέρουμε".
Τώρα ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ρώμη με την Λάτσιο ένας τελικός για την ομάδα;
"Ήταν σημαντικό που ήρθε ισόπαλη η Τότεναμ με την Μάριμπορ. Στη Ρώμη έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας ένας καλό παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και να έρθουμε κοντά στην πρόκριση".
Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;
"Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη που μου δείχνουν στον δρόμο και στο τουίτερ, για την στήριξη τους. Έχω όρεξη να επιστρέψω και να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την αγάπη τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου