Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τη Δευτέρα (29/10) το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός


Τη Δευτέρα (29/10) το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός | onsports.gr

Η Super League ανακοίνωσε την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα των Κρητικών με τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μετά την ανακοίνωση της ΓΓΑ για τη μετάθεση του παιχνιδιού, από Κυριακή (28/10) σε Δευτέρα (29/10), ήρθε κι αυτή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος η οποία επιβεβαίωσε οριστικά πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί διαφορετική ημερομηνία από την προκαθορισμένη. Όπως είχε αιτηθεί η Ελληνική Αστυνομία και αποδέχθηκε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό θα γίνει το απόγευμα (17:15) της Δευτέρας (29/10).
Παράλληλα, η Super League ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της Βέροιας με την Ξάνθη θα γίνει την Κυριακή (28/10), όπως και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά Χανίων στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και απόφασης του Υφυπουργείου Αθλητισμού, ο αγώνας ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 17:15.
Επίσης, ο αγώνας ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 17:15.
Τέλος, ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Πλατανιάς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 19:30».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου