Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός-Λάτσιο: Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις, μπαίνει και στο κόλπο...

Παναθηναϊκός-Λάτσιο: Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις, μπαίνει και στο κόλπο... | onsports.gr
Σύμφωνα με τον Χριστοδουλόπουλο, ο Παναθηναϊκός έχει κόντρα στη Λάτσιο τη δυνατότητα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, όμως, μπορεί να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, αν νικήσει απόψε (20.00 ΑΝΤ1, Onsports) στο ΟΑΚΑ τους Ρωμαίους.
Αν οι «πράσινοι» πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο στις εγχώριες διοργανώσεις και η μία νίκη διαδεχόταν την άλλη, πιθανότατα θα είχαν πολύ περισσότερο άγχος για το αποψινό παιχνίδι με τη Λάτσιο, από ότι έχουν τώρα. Διότι από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο στο ΟΑΚΑ στα τέσσερα ματς της Σούπερ Λίγκας, κανείς δεν περιμένει... «παπάδες» απέναντι σε μια ομάδα που τα πηγαίνει καλά στο Καμπιονάτο, διανύει περίοδο φόρμας και διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες.
Από την άλλη, βέβαια, άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη. Κι όπως είπε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, στο «τριφύλλι» δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο όμως, δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Europa League. Αρκεί να δείξει πρόσωπο ανάλογο ή και καλύτερο με αυτό που έδειξε κόντρα στην Τότεναμ, όταν και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει για ένα ακόμα παιχνίδι σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, δεδομένου ότι Βύντρα και Μπουμσόνγκ είναι τραυματίες, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Τριανταφυλλόπουλος. Δύσκολα, τέλος, θα χρησιμοποιηθεί και ο Κουίνσι, παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Σε ό,τι αφορά στη Λάτσιο, αφίχθη στην Αθήνα χωρίς τους Εντερσον, Μαρκέτι και Κλόζε. Ο τελευταίος, ωστόσο, έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή και αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπισε.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Kαρνέζης, Καπίνο, Πίντο, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Σισοκό, Βιτόλο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος Ζέκα, Λαγός, Φουρλάνος, Χουχούμης, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος, Κουίνσι
Λάτσιο: Σκαρφάνια, Γκουεριέρι, Μπιάβα, Σιανί, Ντίας, Ράντου, Σκαλόνι, Καβάντα, Κόνκο, Κάνα, Λεντέσμα, Ονάτσι, Ερνάνες, Γκονζάλες, Καντρέβα, Μάουρι, Κόζακ, Κλόζε, Ζάρατε, Φλόκαρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου