Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ξεκούρασε τους βασικούς και ετοιμάζει τρεις αλλαγές ο Φερέιρα


Τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν κάνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ανησυχεί για την κούραση των ποδοσφαιριστών του. Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να ξεκουράσει τους παίκτες του, όσους ξεκίνησαν κόντρα στην Λάτσιο δίνοντας τους ανάσες.
Την ίδια ώρα σκέφτεται ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ την Δευτέρα να πραγματοποιήσει δυο με τρεις αλλαγές αλλά τα πλάνα του αναμένεται να τα ανοίξει την Κυριακή, στην τελευταία προπόνηση των πράσινων.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Φουρλάνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης το Σάββατο και ίσως αυτό δείχνει ότι αν όχι όλοι οι περισσότεροι εξ αυτών θα είναι στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού και την Δευτέρα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Χαρακτηριστικά στη προπόνηση του Σαββάου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα εναντίον της Λάτσιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.
Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σο, ενώ ο Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Κάτι το οποίο δεν αλλάζει τα δεδομένα στο ιατρικό δελτίο των πράσινων ενόψει ΟΦΗ αλλά και της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Τοτσέ, Μαρίνο ενώ θέση διεκδικεί και ο Κουίνσι με τους Φορναρόλι, Φουρλάνο και έναν εκ των Σισοκό, Χριστοδουλόπουλου να μένουν εκτός ενδεκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου