Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Νέα δεδομένα για τον Σισοκό


Μία εξέλιξη που σημειώθηκε στη Γερμανία και φαινομενικά δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό, σίγουρα όμως παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν.
Ο Φέλιξ Μάγκατ, μετά από μία μακρά θητεία στην τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ, απολύθηκε πληρώνοντας το κάκιστο ξεκίνημα στη Μπουντεσλίγκα.
Ο 59χρονος προπονητής, ο οποίος στους συλλόγους που εργάζεται κατέχει επίσης το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και του διευθυντή ποδοσφαίρου, εξάντλησε την υπομονή της διοίκησης που τον στηρίζει από το Μάρτιο του 2011, όταν τον πήρε πίσω στην "Φόλκσβαγκεν Αρένα".
Οι "λύκοι" βρίσκονται στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας, με υπεράριθμο ρόστερ 32 παικτών, εκ των οποίων ο Γερμανός τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες, ενώ συνολικά εχει πραγματοποιήσει 26 μεταγραφές, δαπανώντας 70.000.000 ευρώ μέσα σε 18 μήνες.
Για όσους το ξεχνούν, είναι εκείνος ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του Ιμπραχίμ Σισοκό τον Ιανουάριο του 2012 και η φυγή του ίσως αλλάξει τα δεδομένα για την παραμονή του Ιβοριανού στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου