Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο Κάρλος Κλος Γκόμεζ με Λάτσιο


Παναθηναϊκός: Ο Κάρλος Κλος Γκόμεζ με Λάτσιο | onsports.gr

Ο 40χρονος Ισπανός θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τους Ρωμαίους στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (25/10) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Κάρλος ‘Κλος’ Γκόμεζ, γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1972 στη Σαραγόσα, θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο. Ο 40χρονος διαιτητής στο παρελθόν είχε «σφυρίξει» αναμέτρηση των «πρασίνων», τον Ιούλιο του 2011 στη Δανία την ισοπαλία (1-1) με την Οντένσε.
Επίσης, ο Γκόμεζ ήταν διαιτητής στο 3-0 της Ραπίντ Βιέννης επί του ΠΑΟΚ στις 30 Αυγούστου 2012, αλλά και στο 4-1 της Άντερλεχτ επί της ΑΕΚ στις 15 Σεπτεμβρίου 2011. Όλα τα παιχνίδια αυτά, με εξαίρεση των αγώνα του Παναθηναϊκού στη Δανία, ήταν για το Europa League. Ο Ισπανός διαιτητής είχε «σφυρίξει» και την ισοπαλία της Εθνικής με τη Γεωργία (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.
Κατά το παρελθόν ο Γκόμεζ, είχε αντιμετωπίσει την κριτική του προπονητή της Μάδεργουελ, ομάδα που απέκλεισε στο ξεκίνημα της χρονιάς το «τριφύλλι» από το Champions League, για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 6 Αυγούστου 2009 οι οποίες δεν άρεσαν στον τεχνικό των Σκοτσέζων, Τζιμ Γκάνον.
Επίσης, ο Γκόμεζ είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός το 2008 όταν σε αγώνα για την Primera Division ανάμεσα στην Μπέτις και την Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε διακόψει οριστικά το παιχνίδι φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» καθώς ένα μπουκάλι που είχε πεταχτεί από την εξέδρα είχε χτυπήσει ποδοσφαιριστή των Βάσκων.
Βοηθοί του Ισπανού, θα είναι οι συμπατριώτες του Πάου Σεμπριάν Ντεβίς και Χαβιέρ Ροντρίγκεζ ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ρομπέρτο Ντίας Πέρεζ ντελ Παλομάρ. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι, επίσης Ισπανοί, Αντόνιο Ματέου Λαχόζ και Κάρλος Ντελ Κέρο Γκράντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου