Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Παράνομη σύνθεση και αναβολή!


Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης, έκανε ένσταση για παράνομη σύνθεση του δικαστηρίου και η προσφυγή κατά της αναδιάρθρωσης πήρε αναβολη.
Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένη η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης, κατήγγειλε την σύνθεση του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναβολή.
«Στο όργανο δεν υπάρχει νόμιμη συγκρότηση. Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ κάθε διάδικος διορίζει δύο μέλη ενώ με έκπληξη βλέπω ότι παραμένετε στις θέσεις σας ενώ η θητεία σας έχει λήξει μαζί με την λήξη της θητείας του ΔΣ της ΕΠΟ. Η συγκρότηση του οργάνου δεν είναι σύμφωνη με το καταστατικό. Προκειμένου να υπάρχει νομιμότητα στην διαδικασία εκφράζουμε την ευχή να μην προχωρήσετε και να απέχετε ώστε να συγκροτηθεί νέο δικαστήριο» ήταν τα λόγια του Κάρμη.
Τα επιχειρήματα της «πράσινης» πλευράς ήταν απολύτως λογικά και τεκμηριωμένα, όμως,  εκείνη την στιγμή πήρε τον λόγο ο νομικός εκπρόσωπος της Superleague, ο οποίος προσπάθησε να πιέσει προς την αντίθεση κατεύθυνση λέγοντας πως είναι έτοιμος για να προχωρήσει την διαδικασία.
Ο Κάρμης επανήλθε, κάνοντας λόγο πως η διοργανώτρια αρχή δεν θέλει την τήρηση της νομιμότητας. Έτσι, τα μέλη του δικαστηρίου αφού συζήτησαν το αίτημα του Παναθηναϊκού, το οποίο ήταν απολύτως τεκμηριωμένο, αποφάσισε να το κάνει δεκτό

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου