Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Φόβος για επεισόδια στο ΟΑΚΑ


Το παιχνίδι της Πέμπτης εναντίον της Λάτσιο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει χαρακτηριστεί από τον Παναθηναϊκό ως "επικίνδυνο", εξαιτίας των οπαδών της ιταλικής ομάδας.
Μάλιστα οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" φοβούνται επεισόδια στην αναμέτρηση της Πέμπτης από ακροδεξιά στοιχεία και αναρχικούς, γεγονός που τους έχει βάλει σε "αναμμένα κάρβουνα".
Η ΟΥΕΦΑ είναι αυστηρή σε τέτοιου είδους ζητήματα και το μόνο που δεν θέλουν τώρα οι πράσινοι είναι ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα χειρότερα μία μεγάλη τιμωρία της έδρας τους.
Σύμφωνα με την Live Sport εδώ και αρκετές ημέρες γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα δυσάρεστα.
Πενήντα ματς Φερέιρα
Το παιχνίδι με την Λάτσιο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα συμπληρώσει πενήντα αγώνες στην Ευρώπη.
Ο 66χρονος τεχνικός έχει δώσει το "παρών" σε Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπράγκα, την Πόρτο και τον Παναθηναϊκό, έχοντας αρκετές επιτυχίες με τους "δράκους", όπου πέτυχε τρεις σερί προκρίσεις στους "16" και μία στους "8".
Με τους πράσινους ωστόσο δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, κάτι που ελπίζει να αλλάξει στο αποψινό παιχνίδι με την Λάτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου