Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Επτά συνεχόμενα "Χ" ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ


Ένα εντυπωσιακό σερί ισοπαλιών έχει σημειώσει στην έδρα του ο Παναθηναϊκός, καθώς οι "πράσινοι", αρχής γενομένης από το 0-0 με τη Μάλαγα στις 28 Αυγούστου, μετρούν επτά συνεχόμενα "Χ" εντός έδρας.
Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε το πρώτο της επίσημο εντός έδρας παιχνίδι στις 8 Αυγούστου, όταν φιλοξένησε τη Μάδεργουελ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 3-0, αλλά έκτοτε αγνοεί τη χαρά της νίκης στο ΟΑΚΑ, αν και βέβαια την ίδια στιγμή παραμένει αήττητος. Η αρχή αυτού του μοναδικού σερί έγινε στις 28 Αυγούστου, με τον Παναθηναϊκό να μένει στο 0-0 με τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Champions League.
Τρεις ημέρες αργότερα, οι "πράσινοι" υποδέχθηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 1-0, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού ισοφαρίστηκαν από τον Ντε Βινσέντι και η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 1-1.
Στις 24 Σεπτεμβρίου, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να μετακομίσει στη Λιβαδειά (λόγω της συναυλίας προς τιμήν του Φοίβου), όπου αντιμετώπισε ως τυπικά γηπεδούχος τον Ατρόμητο, αλλά και πάλι το τελικό σκορ έγραψε 1-1. Μία εβδομάδα αργότερα, επιστροφή στο ΟΑΚΑ και 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης
Στις 4 Οκτωβρίου έφτασαν εκ νέου οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με την Τότεναμ να προηγείται στο ΟΑΚΑ, αλλά τον Τοτσέ να ισοφαρίζει. Ίδια εικόνα είχαμε και την Πέμπτη (25/10) με τη Λάτσιο, όπου οι Ιταλοί πήραν το προβάδισμα, αλλά και πάλι ο Ισπανός χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στο "τριφύλλι".
Ενδιάμεσα, την περασμένη Κυριακή, μεσολάβησε η αναμέτρηση με τον Άρη, όπου το 1-1 κόσμησε για μία ακόμα φορά το φωτεινό πίνακα του "Σπύρος Λούης".
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως για τη Superleague, ο Παναθηναϊκός έχει προηγηθεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του (εκτός από το 0-0 με τον Αστέρα), αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν πάντα τον τρόπο να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας.
Αντιθέτως, στους δύο αγώνες που έχει δώσει για τους ομίλους του Europa League, ο Τοτσέ έχει λυτρώσει την ομάδα του, που έχει βρεθεί ισάριθμες φορές πίσω στο σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου