Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Μειώνει το μπάτζετ τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός

Νέο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ θέλουν να κάνουν οι διοικούντες του Παναθηναϊκού τον Γενάρη, μειώνοντας το μπάτζετ και αποκτώντας παράλληλα παίκτες σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Πωλούνται όλοι, με το κατάλληλο ποσό.
Μπορεί αυτή τη στιγμή το πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού να αφορά το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα οικονομικά είναι σε καλή κατάσταση και όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Το αντίθετο!
Αυτή τη στιγμή υπάρχει η τρύπα των 27.000.000 ευρώ στην ομάδα, ενώ το αποθεματικό φτάνει έως τον Δεκέμβρη. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού να ετοιμάζονται για νέα μείωση του μπάτζετ και πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal".
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του "τριφυλλιού" πρόκειται να προχωρήσουν σ' ένα νέο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, όπως έγινε το καλοκαίρι, προκειμένου να ξελαφρώσουν οικονομικά και φυσικά να ενισχύσουν την ομάδα σε θέσεις που έχει ελλείψεις.
Στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, θα προχωρήσουν σε λύση τύπου Κατσουράνη και στην περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Σκέφτονται δηλαδή να πληρώσουν τα δεδουλευμένα του Γάλλου αμυντικού και στη συνέχεια να τον αφήσουν ελεύθερο, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιό του κοστίζει 1.500.000 ευρώ στο "τριφύλλι", ενώ η ίδια λύση μπορεί να υπάρξει και με τον Σο.
Οι παραπάνω κινήσεις θα μειώσουν το μπάτζετ και τα έξοδα στους μισθούς των ποδοσφαιριστών, όμως στον Παναθηναϊκό δεν μένουν εκεί, αφού δεν είναι αρνητικοί στην πώληση παικτών που έχουν συμβόλαιο. Για παράδειγμα, οι Καπίνο, Καρνέζης και Μαυρίας είναι τρεις παίκτες για τους οποίους έχουν δείξει ενδιαφέρον ξένες ομάδες και το ενδιαφέρον γίνει (συμφέρουσα) πρόταση τότε θα παραχωρηθούν. Με λίγα λόγια, όλοι είναι προς πώληση, αρκεί να δοθεί ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ.
Σ' ό,τι αφορά στο θέμα της ενίσχυσης, στο "τριφύλλι" έχουν καταλάβει πως χρειάζονται ποδοσφαιριστές από την μέση και μπροστά. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου