Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"Ελληνική" βραδιά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού


Κάτω από έντονη πίεση αγωνίζονται συνεχώς την τρέχουσα σεζόν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μετά από μερικά παιχνίδια, ξεσπάνε με διάφορους περίεργους τρόπους.
Αυτό συνέβη μετά το παιχνίδι με τη Λάτσιο, όταν και από τα αποδυτήρια ακούστηκαν λαϊκά τραγούδια! Για αρκετά λεπτά, τα ανάλογα ακούσματα συνεχίστηκαν και η "ελληνική" βραδιά κορυφώθηκε με το γνωστό "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας", στη διάρκεια του οποίου όλοι χτυπούσαν παλαμάκια.
Ήταν μία αντίδραση όχι συνηθισμένη και σίγουρα πρωτότυπη, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις οι Αφρικανοί της ομάδας αναλάμβαναν τη μουσική επιμέλεια με RnB επιλογές ή πέρυσι ο Κλέιτον έφερνε βραζιλιάνικα τραγούδια.
Συγνώμη από Σεϊταρίδη
Ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ από ένα ανόητο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη και πρώτος αυτός αναγνώρισε και ανέλαβε την ευθύνη. Στο ημίχρονο, ο διεθνής αμυντικός ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του και έδωσε το σύνθημα για να προσπαθήσουν στο δεύτερο 45λεπτο να αντεπιτεθούν. Άλλωστε, ο Γιούρκας είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και μπορεί να διαχειριστεί πιεστικές καταστάσεις.
Συμβουλές στον Φουρλάνο
Πριν τη σέντρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για λίγα λεπτά με τον Σπύρο Φουρλάνο και τον εμψύχωσε εν όψει της πρώτης συμμετοχής του στην ενδεκάδα επίσημου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος ξέρει τις δυνατότητες του και θέλησε να τον αποφορτίσει, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί.
Επίσης, το ρόλο της υποστήριξης του ανέλαβαν οι Χάρης Μαυρίας και Στέφανος Καπίνος, οι οποίοι έχουν περάσει με επιτυχία την ίδια δοκιμασία. Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο που στη βόλτα των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο 1,5 πριν το ματς, όταν ο Καπίνος πήρε αγκαλιά τον Φουρλάνο και τον σήκωσε στον αέρα, πειράζοντας τον ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου