Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο διπλός στόχος του Ιανουαρίου


Με δεδομένο το οικονομικό αδιέξοδο και τα κενά στο ρόστερ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φιλοδοξούν τον Ιανουάριο να καταφέρουν να βελτιώσουν και τους δύο τομείς με προσεγμένες κινήσεις.


Οι «πράσινοι» παρουσιάζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που αντικατοπτρίζεται άλλωστε και στη βαθμολογική τους θέση στη Σούπερ Λιγκ και φυσικά μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα όμως, υπάρχει και το οικονομικό ζήτημα, καθώς με τα τωρινά δεδομένα το αποθεματικό φτάνει μέχρι το Δεκέμβριο. Για το διάστημα που ακολουθεί, πρέπει να βρεθούν λύσεις.
Όπως αναφέρει το Goal, στόχος είναι να περικοπεί το κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και παράλληλα να βρεθεί τρόπος να καλυφθούν οι «τρύπες». Για να συμβεί αυτό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένοι να «ξεφορτωθούν» βαριά συμβόλαια, στη λογική του Κατσουράνη, ο οποίος θα πληρώνεται μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά από τη στιγμή που θα βρει ομάδα θα πάρει το μισό συμβόλαιό του και κάποια μπόνους. Τα υπόλοιπα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του θα εξοικονομηθούν. 
 
Ανάλογη κίνηση, είναι πιθανόν να γίνει με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει λαμβάνειν 1.2 εκατ. μαζί με την εφορία, όπως και με τον Σο. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν κλείνει την πόρτα των μεταγραφών σε κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του, με τους Καπίνο, Μαυρία και Καρνέζη να φέρονται ήδη στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού. Από τα χρήματα αυτά, θα βγει ένα ποσό για τις ανάγκες της ομάδας, με άμεσο στόχο έναν δημιουργικό χαφ και έναν επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου