Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εισιτήρια από Λεωφόρο και ΟΑΚΑ


Συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με τη διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση και να σημειώνει ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για την απόκτησή τους.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι τις 2 το μεσημέρι από τη Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου και από τις 15.45 από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σήμερα (22/10) στις 18.45 στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται σήμερα από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ως τις 14.00 και από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ από τις 15.45.
Υπενθυμίζουμε στους φίλους μας ότι για την αγορά των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και σε καθεμία αντιστοιχούν έως δύο εισιτήρια. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ νωρίτερα του συνηθισμένου, καθώς λόγω του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, η διαδικασία αγοράς και εισόδου στο γήπεδο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου