Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Βιτόλο: «Να φανούμε άντρες και να βρούμε λύση…»





Βιτόλο: «Να φανούμε άντρες και να βρούμε λύση…» | onsports.gr

Υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ανατρέψουν την κατάσταση, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για τις εμφανίσεις τους, έδωσε ο Βίτορ Βιτόλο.
«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά εμείς πρέπει να βρούμε τη λύση γιατί εμείς έχουμε φτάσει την ομάδα εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μέσος των «πρασίνων», ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ερχόμενο ματς με τη Λάτσιο για τους ομίλους του Europa League.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βίτορ Βιτόλο:
«Ήρθε ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα που μας πονάει πολύ. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς φταίει. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα πάσχει ψυχολογικά. Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η πίεση είναι μεγάλη και είναι σαν να μην μπορούμε να ανασάνουμε. Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δικιά μας. Είναι πολύ σκληρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό, από έναν αντίπαλο που παίζει με δέκα παίκτες.
Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά εμείς πρέπει να βρούμε τη λύση γιατί εμείς έχουμε φτάσει την ομάδα εδώ. Πρέπει να φανούμε άντρες και να βρούμε τη λύση. Να σηκώσουμε κεφάλι και να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός. Να τιμήσουμε τη φανέλα», τόνισε αρχικά συμπληρώνοντας:
Για το αρνητικό σερί στο ΟΑΚΑ και τις 4 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς: «Είναι περίεργο ως παράλογο αυτό που συμβαίνει. Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας. Είναι λογικό μετά από τα αρνητικά αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο ανυπόμονος και αυτό το εκφράζει μέσα στο γήπεδο.
Το νιώθουμε κι εμείς. Ίσως δημιουργεί έξτρα πίεση, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο εκ μέρους και των συμπαικτών μου είναι συγνώμη. Τους θέλουμε κοντά μας για να γυρίσουμε την κατάσταση».
Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λάτσιο τονίζοντας: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση και ένα ξεχωριστό ματς, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας νοιάζει. Το θέμα είναι να αλλάξουμε την αγωνιστική μας νοοτροπία. Να παίξουμε ως ομάδα και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είτε παίζουμε με τη Λάτσιο, είτε με τον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου