Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

«Απαράδεκτο ότι έγινε με τον Σοφοκλή»


Θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη πήρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που χαρακτήρισε απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει με τον διεθνή σέντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Καταδικάζω οποιαδήποτε ακρότητα υπάρχει. Δεν γίνεται να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να το σπάω, επειδή μέσα δουλεύει ένας μαύρος. Τότε θα έπρεπε να μπαίνουν στα μαγαζιά των Ελλήνων στο εξωτερικό και τους διώχνουν. Άλλο να διώχνω κάποιον παράνομο και να ακολουθώ τους νόμους τους κράτους μου και άλλο να μην διαχωρίζω μερικά πράγματα. Πάντως, με τραμπουκισμούς και λάθος χειρισμούς δεν αντιμετωπίζεις τη “Χρυσή Αυγή”. Μπορεί στο τέλος να αυξηθεί το ποσοστό της, επειδή θα γίνει μόδα. Νομίζω ότι αρκετά στελέχη της “Χρυσής Αυγής”πέφτουν σε σοβαρά λάθη, τα οποία θα στοιχίσουν στη χώρα και το δικό της κόμμα.

Όσον αφορά τον Σοφοκλή, είναι απαράδεκτο. Να μας πουν και εμάς τα κριτήριά τους για να τα ξέρουμε. Αντί να καταδικάζουμε το “Πάμε Στοίχημα”, καταδικάζουμε έναν άνθρωπο που φόρεσε από 12 ετών το εθνόσημο στο στήθος. Επειδή εγώ παραμένω αντιμνημονιακός, στέλνω καθημερινά μηνύματα και τους τονίζω ότι με την πολιτική τους δυναμώνουν τη “Χρυσή Αυγή”, επειδή δεν δημιουργήθηκε από παρθενογένεση. Από κακές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου