Ο Κώστας Τσαρτσαρής εξέφρασε το σεβασμό του απέναντι στον πιο έτοιμο Ολυμπιακό κι άφησε τα υπόλοιπα για το παρκέ του... καυτού Ο.Α.Κ.Α. (22/10, 18:45/ΝΕΤ).
Ο «Τσάρτσα» παραδέχτηκε πως η ομάδα του θα βρεθεί στο τζάμπολ της 2ης αγωνιστικής της Α1 με μειονέκτημα από πλευράς εμπειρίας αντίστοιχων αναμετρήσεων, αλλά ευχήθηκε ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του σε συνεργασία με τον κόσμο να δώσουν με πράξεις τις απαντήσεις του.
«Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτεροι. Ποτέ δεν είναι εύκολοι. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας πιστεύω ότι θα μας δώσει την ώθηση που θα χρειαστούμε κι ότι θα είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί. Δε χρειάζεται να λέμε μεγάλες κουβέντες. Είναι κάτι που δεν το κάναμε ποτέ. Θα πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έρχεται στο Ο.Α.Κ.Α. ως Πρωταθλητής Ελλάδος κι Ευρώπης και να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας. Αν θέλουμε να τον κατεβάσουμε απ' το θρόνο του θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο παρκέ. Είναι μία έτοιμη ομάδα, η οποία άλλαξε ελάχιστα από πέρυσι. Η ομοιογένεια είναι εξαιρετική κι είναι κάτι που φάνηκε από τα φιλικά ακόμα. Εμείς έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες κι αρκετούς που δεν έχουν βιώσει ξανά έναν αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα ντέρμπι και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. (www.esake.gr.)

.