Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μπορεί αρκεί να το πιστέψει


Τη νίκη που θα «χρυσώσει» το χάπι ψάχνει ο Παναθηναϊκός (20:00, ΑΝΤ1) απέναντι στη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ που θα τον βάλει και πάλι στο κόλπο του Γιουρόπα Λιγκ.Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» αναζητά μια μεγάλη νίκη για να αλλάξει το κλίμα και παράλληλα να μπει και πάλι στο παιχνίδι πρόκρισης της επόμενης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει την Λάτσιο. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Καρνέζης, ο οποίος θα έχει μπροστά του , τους Πίνο και Βελάσκες, τον Σεϊταρίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει με την τριάδα η οποία θα αποτελείται από τους Ζέκα, Βιτόλο και Φουρλάνο και πιο μπροστά θα ξεκινήσουν οι Σισοκό (δεκιά), Χριστοδουλόπουλος (αριστερά) και Φορναρόλι στην κορυφή).

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρίνος, Τοτσέ, Χουχούμης, Λαγός, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Κουίνσι και Μπαρμπαρούσης.

Από την άλλη πλευρά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα παρατάξει τη Λάτσιο με το 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπισάρι, με την άμυνά του να αποτελείται από τους Μπιαβα, Σιανί, Καβαντά, Σκαλόνι ή Ράντου. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Λεντέσμα και την τετράδα μπροστά του θα συνθέτουν οι Μάουρι, Ερνάντεζ, Γκονζάλες και Καντρέβα με μοναδικό προωθημένο τον Φλοκάρι.

Την αποστολή της ομάδας της Ρώμης συμπληρώνουν οι Σκαρφάνια, Ντίας, Κονκό, Τσάνα, Σάρατε, Κλόζε και Κόζακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου