Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Καρνέζης, Μαυρίας και Σισοκό για Λάτσιο!


«Βέλη» σε παίκτες του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι ετοιμάζει η Λάτσιο. Πριν το παιχνίδι της Πέμπτης βρίσκονταν ήδη όπως φαίνεται στο... μπλοκάκι τους οι Σισοκό, Μαυρίας, όμως προστέθηκε και ο Καρνέζης.



Ο διεθνής πορτιέρο του τριφυλλιού φαίνεται ότι εντυπωσίασε και τους Ρωμαίους με την απόδοσή του στο μεταξύ τους παιχνίδι της Πέμπτης και σύμφωνα με την «Live Sport», κατέλαβε μία θέση στις σημειώσεις του Ίγκλι Τάρε, παρά το γεγονός πως είχε συμμετοχή στο αυτογκόλ.
Προηγουμένως βέβαια υπήρχαν ήδη δύο άλλοι παίκτες των «πρασίνων» σημειωμένοι στα... τεφτέρια του τεχνικού διευθυντή των «λατσιάλι». Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ιμπραήμ Σισοκό και Χάρη Μαυρία, αφού είχε ακούσει πολύ καλά λόγια γι΄ αυτούς πριν ακόμα έρθει στην Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά τον Ιβοριανό βέβαια στον Παναθηναϊκό δεν πέφτει κανένας απολύτως λόγος, από την στιγμή που ο παίκτης ανήκει στην Βόλγφσμπουργκ και δεν υπάρχει καν ρήτρα.
Σχετικά με τους άλλους δύο ωστόσο παίκτες τους, τους κοστολογούν περί τα 1,5 εκατ. ευρώ έκαστος, την στιγμή που πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου