Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η ΦΛΟΓΑ του Παναθηναϊκού Κινήματος !!!


Το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ επισκέφτηκε το Σάββατο το μεσημέρι αντιπροσωπία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης αλλά και της ευαισθητοποίησης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ οικογένειας σε ζητήματα που δεν περιορίζονται σε αμιγώς αθλητικά και πολιτικά ζητήματα.

Η αντιπροσωπία μοίρασε φανέλες του Συλλόγου και δώρα στα παιδιά και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους υπεύθυνους, για την καθημερινότητά τους αλλά και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Κινήματος Μάκης Χουλιάρας, ανέφερε:

«Σήμερα εμείς είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού Κινήματος, πάνω απ' όλα όμως είμαστε ως άνθρωποι για να αντλήσουμε δυνάμεις από αυτά τα παιδιά και να τους προσφέρουμε χαρά, όσο μπορούμε. Θέλουμε να τους ευχηθούμε υγεία, κουράγιο και δύναμη. Μακάρι να τους βοηθήσει ο Θεός να υπομείνουν τις δυσκολίες».

Ακολούθως μίλησε Δέσποινα Μιχαηλίδου, μέλος του Κινήματος, τόνισε:

«Είμαστε ένα νέο κίνημα και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά, τα οποία είναι ευαίσθητες ομάδες. Είμαστε λίγοι, ελπίζουμε να γίνουμε περισσότεροι και ζητάμε τη συνδρομή όσων έχουν την ίδια λογική με μας. Από την επαφή μας με τα παιδιά, περισσότερο πήραμε παρά δώσαμε. Είναι υπέροχα και πανέξυπνα παιδιά. Όποιος έρχεται σε αυτούς τους χώρους, έχει καθήκον να βοηθήσει».

Η αντιπροσωπία ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ΦΛΟΓΑΣ και ανανέωσε το ραντεβού με τα παιδιά το συντομότερο δυνατόν.

ΥΓ. Αξίζουν πολλά μπράβο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου για την κάλυψη της επίσκεψης. Αν και η εικόνα είναι δευτερεύουσας σημασίας μπροστά στην μάχη των παιδιών, ωστόσο είναι θετικό ότι μια κίνηση η οποία είναι πρώτα απ'ολα ανθρώπινη και κοινωνική αλλά και Παναθηναϊκή καλύπτεται από ένα τηλεοπτικό κανάλι χωρίς πολλές φανφάρες.

ΥΓ2. Αξίζουν πολλά μπράβο και σε αφανείς Παναθηναϊκούς ήρωες των μικρών παιδιών, με τεράστια προσφορά στη ΦΛΟΓΑ, οι οποίοι ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί επιθυμούν τα ονόματά τους να μείνουν στο περιθώριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου