Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

«Θέλει Φουέντες ο Παναθηναϊκός»


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χουάν Ραφαέλ Φουέντες παραδέχεται ο μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Κάνιο Αλκαράθ.


Τα ισπανικά Μέσα ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα ότι οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του αριστερού μπακ της Κόρδοβα και όπως φαίνεται τελικά τα δημοσιεύματα των Ιβήρων δεν ήταν απλά σενάρια.
Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Τριφυλλιού, Ούγκο Βαρέλα έχει προτείνει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό και πλέον βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική του λίστα. Σε δηλώσεις του μάλιστα στο «Goal» ο μάνατζερ του 22χρονου άσου επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των «πρασίνων», λέγοντας πως υπήρξαν επαφές ανθρώπου που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με συνεργάτη του.
«Είναι αλήθεια πως συνεργάτης μου είχε επαφές για τον Χουάν Ραφαέλ με έναν Πορτογάλο σκάουτ που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πως στην ελληνική ομάδα ενδιαφέρονται πολύ και μάλιστα ο Παναθηναϊκός τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές σε παιχνίδια της Κόρδοβα. Όλα είναι πιθανά. Προσωπικά αυτό το διάστημα ασχολούμαι με κάποιες προσεγγίσεις που έχουμε από την Μ.Βρετανία (Σέλτικ) και την ΙσπανίαΝ (Σαραγόσα, Θέλτα), όμως εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση, δεν αποκλείω τίποτα...», ήταν τα λόγια του Αλκαράθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου