Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το Σάββατο (8/12) το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός U-20 στην Παιανία


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Πανιώνιο και επικεντρώνονται στο ντέρμπι του Σαββάτου (8/12) με τον ΟΣΦΠ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Σε ρυθμούς "αιώνιου" ντέρμπι θα μπουν από την Δευτέρα οι Νέοι του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να έχουν ρεπό την Κυριακή και να αφήνουν πίσω τους την ήττα του Σαββάτου από τον Πανιώνιο.
Το Τριφύλλι εξάλλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και το τελικό 2-1 αδικεί τους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σάμιου οι οποίοι ήταν ανώτεροι από τους αντίπαλους τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Πλέον όμως όλοι θα στραφούν στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/12) στις 12.00μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και όχι στην Λεωφόρο καθώς συνεχίζονται τα έργα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους από την Δευτέρα το απόγευμα με την πρώτη προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου και με τον Βαγγέλη Σάμιο να περιμένει να δει την κατάσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών του μετά το ματς κόντρα στον Πανιώνιο το οποίο διεξήχθη σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου