Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

«Πράσινο ντου» για Μπατίστ!!!!


Ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και να αποκτήσει τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.


Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος πέρασε τη... μισή του μπασκετική ζωή στους «πράσινους» από τους οποίους έφυγε το καλοκαίρι του 2012, δεν είναι ικανοποιημένος στην Κωνσταντινούπολη και όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα χωρίσουν πολύ σύντομα. Άλλωστε ο χρόνος, για να δηλωθούν τα ρόστερ ενόψει TOP-16, πιέζει και δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια.
Την ίδια στιγμή λοιπόν που η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι έτοιμη να λύσει τη συνεργασία της με τον 35χρονο σέντερ, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αναζητά σέντερ με τον «μπουλντόζα» να είναι ο ιδανικός ώστε να κλείσει την τρύπα στην ρακέτα των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.
Το όλο ζήτημα πλέον είναι το οικονομικό από κάθε άποψη. Δηλαδή και πως θα βγει το... διαζύγιο με τους Τούρκους, αλλά και στο ποσό που θα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Οι συζητήσεις ίσως να έχουν αρχίσει ήδη και απομένει να δούμε εάν τις επόμενες ώρες ο «Μιχάλης» θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και θα αλλάξει τα δεδομένα.
Την ώρα που ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο Παναθηναϊκός περιμένει στην γωνία για να ντύσει και πάλι στα πράσινα τον Μάικ Μπατίστ. Έναν παίκτη εξαιρετικά ποιοτικό, ο οποίος εάν τελικά αποκτηθεί θα είναι το... Χριστουγεννιάτικο δώρο της διοίκησης στον Αργύρη Πεδουλάκη και τον κόσμο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου