Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Τα φώτα στη Νέα Σμύρνη


Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (19:30, NS1) στο πιο ενδιαφέρον ματς της σημερινής 13ης αγωνιστικής. Στη Βέροια φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ (17:15, NS3).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ήταν περίπου τέτοια εποχή πέρυσι, όταν ο Παναθηναϊκός περνούσε από τη Νέα Σμύρνη κι ένα μήνα μετά όταν Πανιώνιος προσγείωνε απότομα τον αντίπαλό του, που μέχρι εκείνο το σημείο πήγαινε τρένο στην Ελλάδα. Η διοργάνωση ήταν το κύπελλο, οι κυανέρυθροι είχαν πετάξει έξω το τριφύλλι, που σιγά-σιγά θα μαραινόταν. Τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά. Οι πράσινοι προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα στην Κρήτη που έκοψε λίγο τη φόρα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, αλλά με τη νίκη ενδιάμεσα στο κύπελλο, η οποία έδωσε εκ νέου καλή ψυχολογία. Μακριά απ’ το ΟΑΚΑ, πάντως, δεν είναι και το καλύτερό τους, αφού έχουν ρεκόρ 2-2-2 και τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ο Πανιώνιος, απ’ την άλλη μοιάζει φέτος ικανός για όλα, ακόμα και να σπάσει μια τόσο αρνητική παράδοση, όπως μαρτυρά το 5-18-29 απέναντι στους πράσινους. Στη Νέα Σμύρνη έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα κι έχει κερδίσει τέσσερις φορές, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως συνολικά είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει ισοπαλία! Έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς, αλλά και μεγάλη διάθεση για να πάρει ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Νέας Σμύρνης
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 2/12, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-0, Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0, Αστέρας-Πανιώνιος 2-1. / Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-0, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0, Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1.
EXIT POLL: 1: 3,37 Χ: 3,00 2: 2,20
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Κουλουχέρης (αμφίβολος) – Κουΐνσι (τραυμ.), Μπουμσόνγκ (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Ζαχαριάδης, Κούλα Χασάν, Σταθόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ο στόχος που είχαμε και που ακόμα έχουμε, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι τεράστια και η βελτίωσή μας θεαματική, κάτι που μας οδηγεί στον στόχο που παραμένει σημαντικός για την βιωσιμότητα της ομάδας. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο. Εμείς όμως, όπως πάντα, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και ελπίζω σε νίκη της ομάδας μου». Χρήστος Αραβίδης

«Θα είναι πολύ δυνατή εβδομάδα. Από τις πιο δυνατές εβδομάδες που μπορεί να πετύχει ένα σωματείο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μυαλό μας είναι στον Πανιώνιο. Όταν στις 9:30 το βράδυ τελειώσει αυτός ο αγώνας, το μυαλό μας θα πάει στο παιχνίδι της Πέμπτης. Και όταν γυρίσουμε από το Λονδίνο, θα σκεφτούμε το ντέρμπι της άλλης Κυριακής. Δεν μπορούμε να πάμε πιο μπροστά από αυτό που πρέπει. Η λογική μας λέει ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, που είναι πολύ σημαντικός για εμάς». Χουάν Ραμόν Ρότσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου