Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τέλη Φεβρουαρίου στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός


Στα τέλη Φεβρουαρίου οριοθετούν την επιστροφή στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Συνεχίζονται τα έργα στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού.
Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έως τώρα έργα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας που αφορούν κυρίως την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα ενώ οι πράσινοι βρίσκονται εν αναμονή της αλλαγής του νόμου που θα τους επιτρέψει να κάνουν έργα και στις εξέδρες αλλά και εξωτερικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Σε ότι αφορά τα έργα που έχουν γίνει εντός του γηπέδου και αφορούν την ανακατασκευή του χλοοτάπητα μετά το ψήλωμα του παλιού τάπητα και του στρώσιμου νέου χώματος έχει γίνει έλεγχος με λέιζερ στο υπέδαφος, ώστε να είναι απόλυτος ευθύ και να μην παρουσιάζει την παραμικρή κλήση.
Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να αρχίσει και η τοποθέτηση του χλοοτάπητα ο οποίος σε διάστημα είκοσι ημερών θα μπορεί να πατηθεί και το χόρτο θα είναι έτοιμο για αγώνες.
Τα έργα στους εσωτερικούς χώρους θα ξεκινήσουν σε περίπου είκοσι μέρες ενώ τα έργα στις εξέδρες θα ξεκινήσουν όπως αναφέραμε μετά την αλλαγή της νομοθεσίας και από τότε ο Παναθηναϊκός θα θέλει ενάμιση μήνα σχεδόν για να επιστρέψει σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου