Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δε συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Λαγός

Δε συμφώνησαν Παναθηναϊκός και ΛαγόςΠαναθηναϊκός και Τάσος Λαγός δεν τα βρήκαν ούτε στη σημερινή επαφή και το μέλλον του ποδοσφαιριστή δύσκολα θα είναι στο «τριφύλλι». Φουλάρει για Όλσεν.

Ο Παναθηναϊκός κατεθεσε προταση για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού μέσου που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με γνωμονα την διατηρηση των ισορροπιων στα αποδυτηρια ,ωστοσο, οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε «ναυάγιο». Την Τρίτη ο Νίκος Νταμπίζας είχε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος αν και είχε ξεκαθαρίσει πως θα απαντούσε οριστικά, δεν το έκανε.

Είναι προφανές ότι ο Λαγός δεν καλύπτεται οικονομικά από την πρόταση των «πρασίνων» και πως έχοντας την ελευθερία στα χέρια του αναζητά κάτι καλύτερο. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπαίνει «πάγος» στις συζητήσεις των δύο πλευρών και με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει πολύ δύσκολο να συνεχίσει και του χρόνου στο «τριφύλλι» ο διεθνής μέσος.

Προχωράει του Όλσεν
Όπως σας έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή, ο Παναθηναϊκός «έψαχνε» την περίπτωση του Πάτρικ Όλσεν της Ίντερ. Μία περίπτωση που ήταν σε άμεση συνάρτηση με την ανανέωση του Λαγού κι από τη στιγμή που ο Έλληνας χαφ δεν είπε το «ναι» το «τριφύλλι» αναμένεται να... φουλάρει για τον δανεισμό του Δανού παίκτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου