Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Σίλντενφελντ σκέφτεται μόνο τον Παναθηναϊκό!

«Ο Σίλντενφελντ σκέφτεται μόνο τον Παναθηναϊκό!»Ο «Σίφο» έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Ντιναμό Μόσχας στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, φέρεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε για τους δισταγμούς του ποδοσφαιριστή στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ο ατζέντης του, Μάριο Κνεζ, μιλώντας στο gazzetta.grξεκαθάρισε τα πράγματα.  
«Εγώ και ο Γκόρντον διαβάσαμε για το ενδιαφέρον από τις εφημερίδες και το Ίντερνετ. Δεν υπάρχει συζήτηση ανάμεσα στον Γκόρντον και τον ΑΠΟΕΛ. Είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό, του αρέσει ο σύλλογος και η Αθήνα και δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, σκέφτεται μακροπρόθεσμα την παραμονή του εκεί. Είναι σε ένα μεγάλο, οργανωμένο κλαμπ και σε μια πολύ όμορφη πόλη», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του Κροάτη αμυντικού στο gazzetta.gr.
Στη συνέχεια, ο Κνεζ αναφέρθηκε στο σεβασμό του Σίλντενφελντ προς τον Νταμπίζα και τον Αναστασίου. «Πριν από έξι μήνες, ο κύριος Νταμπίζας και ο προπονητής του έδειξαν εμπιστοσύνη δουλεύοντας μαζί του. Ο Γκόρντον είναι ευγνώμων για αυτό και τρέφει μεγάλο σεβασμό στον Γιάννη και τον Νίκο, είναι χαρούμενος που δουλεύει μαζί τους.  Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι χαρούμενος που έχει επαγγελματίες όπως ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιάννης Αναστασίου. Επιπλέον, ο Γκόρντον λατρεύει την πανέμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τους υπέροχους οπαδούς, όπως λέει και ο ίδιος».
Όσον αφορά τις καλές σχέσεις με τον Γιώργο Δώνη, μας είπε: «Φυσικά και σέβεται τον Δώνη, δούλεψε επιτυχώς μαζί του, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να συνδέεται με τον ΑΠΟΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου