Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογία»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το ματς με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία επισημαίνοντας πως δεν σκέφτεται τη βαθμολογία του Top 16
Πεδουλάκης: «Δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογία»
«Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς της στη φετινή Ευρωλίγκα. Παίζει ακόμη πιο επιθετικά στην έδρα της. Έχει υπομονή, διαβάζει όλα τα mismatch και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Η φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πως είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες και ότι θα παίξουμε την Πέμπτη με μία προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση όμως και θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε», ήταν τα λεγόμενα του Πεδουλάκη.
Ο Στεφάν Λάσμε είπε: «Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει κούραση αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για την Φενέρ που θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη και να συνεχίσει στο Top 16. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την άμυνα μας. Αν το κάνουμε θα πάνε όλα καλά».
Αναφέρθηκε φυσικά και αυτός στον Ζοτς λέγοντας: «Όλοι ξέρουν την ιστορία του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού. Όλοι τον σεβόμαστε αλλά πάμε να νικήσουμε. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και τη front line».
Από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει πολλή ποιότητα σαν ομάδα κι έναν σπουδαίο προπονητή. Παρά τη βαθμολογία που έχει εκείνη κι εμείς, πρέπει να εστιάσουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο αν θέλουμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Δεν νιώθουμε πίεση για έναν και μοναδικό λόγο: σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε άλλη ή και να χάσουν με 20 πόντους ή με 2 πόντους. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου