Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Οι λόγοι του 0-3 της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (vids)

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εντυπωσίασε στην πρώτη φάση, ωστόσο στο Top 16 βρίσκεται στο 0-3. To gazzetta.gr γράφει για την αγωνιστική πτώση της αντιπάλου του Παναθηναϊκού (20:00, ΔΤ).

Οι λόγοι του 0-3 της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (vids)

Με την πορεία των δύο ομάδων στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας ελάχιστοι θα περίμεναν να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική του Top 16 και ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο 3-0, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε με ήττα στο ΣΕΦ από τον back2back πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, για να ακολουθήσει το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στην Πόλη και το αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα. Αντίθετα, το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη μετράει το απόλυτο στις νίκες και σήμερα έχει την ευκαιρία για το 4-0.
Τι έχει αλλάξει, όμως, και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από εκεί που έδειχνε πως έχει βάλει… πλώρη για το Final Four, μετά τις πρώτες αγωνιστικές του Top 16 βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ακόμα και όσον αφορά την πρόκριση της στα playoffs της Ευρωλίγκας;
Λόγοι υπάρχουν πολλοί και είναι δεδομένο πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του πρέπει να βελτιώσουν αρκετά, προκειμένου η Φενέρ να βρεθεί ξανά στον σωστό δρόμο. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βασικές αιτίες των άσχημων εμφανίσεων των Τούρκων, με πρώτο την άμυνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου