Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πλήρης συν τον... Θανάση Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Πλήρης συν τον... Θανάση Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σε πλήρη ένταση την προετοιμασία του εν όψει Game 1 των Τελικών των playoffs της Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό (22/5, 22:00/ΝΕΡΙΤ), έχοντας και τον Θανάση Γιαννακόπουλο να περνάει μία βόλτα απ' το ΟΑΚΑ.
Η Α1 πλησιάζει προς το τέλος της κι ο Παναθηναϊκός απέχει 3 νίκες απ' την υπεράσπιση του τίτλου και την επανάληψη ακόμη ενός double. Tελευταίος του στο δρόμο του για 9η συνεχόμενη φορά είναι πάλι ο Ολυμπιακός, τον οποίο περιμένει στο ΟΑΚΑ (22/5, 22:00/ΝΕΡΙΤ) στην πρεμιέρα της Γ' Φάσης της postseason της κατηγορίας με έναν και μοναδικό στόχο: Το 1-0.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υπολογίζει σ' όλους τους παίκτες του, οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο σε σχέση με τον τελευταίο καιρό πρόσωπο και να φέρουν σε πέρας το πρώτο μέρος της αποστολής τους.
Η τελευταία προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρήκε τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΚΑΕΘανάση Γιαννακόπουλο, να περνάει μία απ' τις συνήθεις κατά το παρελθόν βόλτες του, ενώ αμέσως μετά η ομάδα κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου