Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ποια Αλεξανδράκη; Την είδες του Μπαϊράμι; (ΦΩΤΟ)


Ποια Αλεξανδράκη; Την είδες του Μπαϊράμι; (ΦΩΤΟ)












Απίστευτα σέξι η συνοδός του Σπυρόπουλου στο γεύμα του Παναθηναϊκού, αλλά μήπως πρόσεξες το "εργαλείο" που κυκλοφορούσε ο Μπαϊράμι; Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!


Όλα τα βλέμματα τράβηξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο προχθεσινό γεύμα του Παναθηναϊκού. Και δικαίως, εδώ που τα λέμε, αφού μιλάμε αναμφίβολα για μία από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες. Μέσα σε ολόλευκο κολλητό φόρεμα, απαστράπτουσα, η σέξι Δήμητρα έγινε πρώτο θέμα στο πλευρό του Τάκη Σπυρόπουλου.


Το καυτό μοντέλο, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική όμορφη παρουσία στο πράσινο τραπέζι. Τις εντυπώσεις έκλεψε και η εντυπωσιακότατη Σουηδέζα σύντροφος του Εμίρ Μπαϊράμι. Μιλάμε για εκπληκτικό "κομμάτι". Πανύψηλη, ξανθιά, με καλλίγραμμο-αψεγάδιαστο σώμα και απερίγραπτη ομορφιά προσώπου. Άξια εκπρόσωπος της σκανδιναβικής φινέτσας η συνοδός του Σουηδού άσου του Τριφυλλιού ήταν ένα πραγματκό στολίδι στην αίθουσα που έγινε το γεύμα των Πράσινων.
Γιατί μπορεί τα φώτα να έπεσαν πάνω στην Ελληνίδα top model, Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά ο σκύλος, ως γνήσιος λάτρης του ωραίου φύλου, τιμάει σήμερα την -ενδεχομένωςπιο όμορφη σύντροφο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Απολαύστε την...εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου