Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έχει τον τρόπο για Αμπέντ και Σίλντενφελντ


Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τους Σίλντενφελντ και Αμπέντ και σκοπεύει να χειριστεί τις περιπτώσεις τους, όπως ακριβώς έκανε και με τον Μάρκους Μπεργκ.
Έχει τον τρόπο για Αμπέντ και Σίλντενφελντ
Παρά την έλλειψη οικονομικών πόρων, ο Παναθηναϊκός κατάφερε το προηγούμενο καλοκαίρι να φέρει στην Ελλάδα σημαντικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεσμεύονταν με συμβόλαια. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, φυσικά, η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ μεταγράφηκε ως ελεύθερος στο «τριφύλλι» από το Αμβούργο ενώ το ίδιο έγινε και αργότερη με τον Ντάνιελ Πράνιτς που άνηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.
Τα δεδομένα της «πράσινης» ΠΑΕ δεν άλλαξαν και τα χρήματα για να πληρωθούν σύλλογοι παραμένουν ελάχιστα. Φυσικά, στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας υπάρχουν οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μεχντί Αμπέντ που αγωνίστηκαν ως δανεικοί, δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους και ο Παναθηναϊκός θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ τους.
Η... συνταγή υπάρχει, λοιπόν, από πέρυσι και ανάλογα θα κινηθεί και φέτος ο Νίκος Νταμπίζας. Εξάλλου μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, θα προσπαθήσει να κερδίσει την ελευθερία τους χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα αλλά με ποσοστά μεταπώλησης, όπως ακριβώς έχει γίνει και με τον Μπεργκ.
«Σύμμαχος» του νεαρού τεχνικού διευθυντή, είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Τόσο ο Αλγερινός μέσος όσο και ο Κροάτης στόπερ θέλουν και έχουν ξεκαθαρίσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και πιέζουν καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι εύκολες αλλά βρίσκονται σε καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία πως θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με το τριφύλλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου