Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Γήπεδο στη Λεωφόρο αντάξιο της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Για μια Λεωφόρο... όνειρο!
Για κάθε ομάδα, δεν υπάρχει πιο σημαντικό θέμα από αυτό του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με τους «πράσινους» να μην έχουν καταφέρει να φτιάξουν την δική τους σύγχρονη έδρα, παραμένοντας στην ιστορική Λεωφόρο, με τις προσπάθειες που υπήρξαν αναφορικά με την δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό να πέφτουν στο κενό.
Με τον Βοτανικό να είναι πλέον καμένο χαρτί, είχε αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή η φωνή της δημιουργίας γηπέδου στην Λεωφόρο. Κάτι που φυσικά είναι δύσκολο, αλλά για το ΠΑΝ.ΚΙ δεν είναι ακατόρθωτο, όπως φάνηκε και στην σημερινή εκδήλωση, στην οποία το Παναθηναϊκό Κίνημα παρουσίασε το πλάνο για το νέο σπίτι του «τριφυλλιού».
Ένα σπίτι που θα είναι 44.000 θέσεων, θα χτιστεί με τον τρόπο που χτίστηκε το Σαν Μαμές, δηλαδή σιγά-σιγά και θα στοιχίσει σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις 75.000.000 ευρώ.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκος Αβραμίδης, ο οποίος και ανέφερε: «Καλησπέρα σας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ΠΑΕ που βρίσκονται εδώ, τα στελέχη της ΚΑΕ, τον κ. Αναστασίου, τους εκπροσώπους των Παλαιμάχων και φυσικά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχαλαριά που είναι εδώ και στηρίζουν την παρουσίαση μας. Το πρώτο βήμα για το όνειρο και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο θα γίνει σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου